banner3

19 Nisan 2024 Cuma

Veyis Güngör'den yeni bir kitap: Avrupa Türkleri Üzerine Düşünceler.

DİTİB terörü kınadı

DİTİB son terör saldırılarını kınadı

10 Nisan 2017 Pazartesi 10:53
DİTİB terörü kınadı
 

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği DİTİB tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile son günlerde Mısır, Rusya, İsveç ve Suriye’de işlenen cinayet ve terör eylemleri kınandı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: 

''09.04.2017 tarihinde Mısır´da ve daha önceki günlerde Rusya ve İşveç´te meydana gelen ve birçok insanın hayatını kaybetmesine neden olan terör eylemleri ve kimyasal silah kullanılarak Suriye’de masum çocuk ve insanların ölümüne neden olan bombalama eylemi, tüm insanlığı dehşete düşürmekte ve insanlığın geleceği konusunda endişeye sevketmektedir.

Tüm netlik ve şiddetle bu terör saldırılarının tamamını lanetliyoruz ve bu insanlık suçu işleyenlerin Müslümanlar olduklarını kabul etmiyoruz. İslam dini böyle bir şeye asla müsamaha ve müsaade etmez.

DAEŞ ve benzeri terör örgütleri Hristiyan veya Müslüman, sivil veya asker farkı gözetmeden tüm dünyada katliam yapmaktadırlar. Mısır’daki son saldırılarda doğrudan bir mabedin ve inanan insanların hedef alınması endişe ve üzüntümüzü daha da artırmıştır.''

Anahtar Kelimeler: DİTİB Köln Terör Kınama

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SPOR TOTO SÜPER LİG
Tür seçiniz:
E-GAZETE
ARŞİV
banner4