banner3

28 Mart 2024 Perşembe

Veyis Güngör'den yeni bir kitap: Avrupa Türkleri Üzerine Düşünceler.

''Erdoğan'ı tutuyorsan Türkiye'ye git!''

Sağlık merkezi çalışanından Türk hastaya ‘‘Erdoğan‘ı tutuyorsan Türkiye’ye git!''

03 Ağustos 2016 Çarşamba 21:18
''Erdoğan'ı tutuyorsan Türkiye'ye git!''
 

Köln‘ de bir fizik tedavi merkezi yıllardır hastası olan Türk’ü  ‘‘Erdoğan’ı tutuyorsan Türkiye’ye git‘‘ diyerek rencide etti.


İntertürk - Köln

Geçtiğimiz Pazar günü Köln‘ de yapılan ‘‘Darbeye karşı Demokrasi Mitingi‘nden sonra fizik tedavi merkezindeki randevusuna giden 62 yaşındaki temizlik işçisi akıl almaz bir davranışla karşılaştı.

Alime Doğan yaşadığı olayı şöyle anlattı:

‘‘Sabah her zamanki gittiğim tedavi yerine varınca çalışan sekretere nasılsınız dedim, kendisi bana, iyi degilim dedi, neden diye sorduğumda, dün Köln’deki Erdoğon toplantısı yüzünden, diye cevap verdi. Ben de kendisine Türkiye'deki darbe girişiminden bahsettiğimde bana, ''bunları duymak istemiyorum, Erdoğan kendi halkını ve askerlerini öldürüyor, eğer sen de Erdogan’ı tutuyorsan Türkiye‘ye git'' dedi. Bunları duyunca şok oldum ve çok üzüldüm, ''istemiyorsanız bir daha buraya gelmem'' diye cevap verdim. Bir de oradan çıkarken çıkarken arkamdan gülmesine üzüldüm. Bir sağlık merkezi çalışanının insana politik görüşüne göre muamale etmesine açıkçası çok şaşırdım. Böyle bir şey ilk defa yaşadım. Avukatımla hukuki olarak neler yapmam gerektiğini konuşacağım.‘‘

(Bayram Özkan)  

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SPOR TOTO SÜPER LİG
Tür seçiniz:
E-GAZETE
ARŞİV
banner4