banner3

28 Mart 2024 Perşembe

Veyis Güngör'den yeni bir kitap: Avrupa Türkleri Üzerine Düşünceler.

Hakkı Abi'yi toprağa verdik

Avrupa'daki duayen gazetecilerimizden İsmail Hakkı Akduman dün (28.12.2015) Antalya'da toprağa verildi

29 Aralık 2015 Salı 14:28
Hakkı Abi'yi toprağa verdik
Antalya’da elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu çıkan yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden duayen gazeteci İsmail Hakkı Akduman son yolculuğuna uğurlandı.

İntertürk - Köln

Arkadaşlarınca Hakkı Abi veya Hakkı Baba olarak anılan ve 63 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Hakkı Akduman’ın cenaze namazı dün Antalya'da Muratpaşa Camisi'nde kılındı. Cenaze törenine Akduman’ın aile yakınlarının yanı sıra Avrupa’dan ve Türkiye’den çok sayıda meslektaşı katıldı. Sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlanan Hakkı Akduman, Muratpaşa ilçesinde bulunan Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Gerek cenaze namazında gerekse merhumun toprağa verildiği sırada ailesi ve onu sevenler göz yaşlarına hakim olamadılar.

Hakkı Akduman, Cumartesi günü sabaha karşı evinde uyuduğu sırada, ayaklı ısıtıcının devrilmesi sonucu çıkan yangında hayatını kaybetmişti. Akduman’ın yapılan otopsisinde ölümüne karbonmonoksit zehirlenmesinin sebep olduğu anlaşılmıştı.

Çeşitli gazetelerde çalıştıktan sonra Almanya’da 20 yıl boyunca Anadolu Ajansı (AA) muhabiri olarak görev yapan Akduman, ajansın Antalya Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışırken emekli olmuştu. İntertürk gazetesinin yayına başlamasında da büyük emekleri olan, çevresinde iyilikseverliği, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve samimiyeti ile tanınan Hakkı Akduman iki çocuk sahibi idi. 

Anahtar Kelimeler: Hakkı_akduman

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SPOR TOTO SÜPER LİG
Tür seçiniz:
E-GAZETE
ARŞİV
banner4