banner3

20 Nisan 2024 Cumartesi

Veyis Güngör'den yeni bir kitap: Avrupa Türkleri Üzerine Düşünceler.

İngiliz istihbaratı eşcinsel dostu

İngiliz istihbaratı MI5, Birleşik Krallık'ın en eşcinsel dostu işvereni seçildi

19 Ocak 2016 Salı 22:12
İngiliz istihbaratı eşcinsel dostu
 

Londra - Birleşik Krallık'ta yapılan bir araştırmadan elde edilen sonuca göre, ülkenin "en eşcinsel dostu işvereni" İngiltere'nin iç istihbarat servisi MI5 oldu.

Eşcinsel bireylerin haklarını savunan "Stonewall" isimli dernek tarafından düzenlenen ankete göre, Birleşik Krallık'ın "en eşcinsel dostu işvereni" İngiltere'nin iç istihbarat servisi MI5 seçildi.

400'den fazla işverenin değerlendirildiği ankette, çalışanlar arasındaki ilişkiler, kurum içi eğitimler ve kariyer olanakları gibi faktörler dikkate alındı. 60 binden fazla çalışanın katıldığı ankette katılımcılardan, işverenlerinin davranışlarının değerlendirilmesi talep edildi.

Araştırmadan elde edilen sonuçlarla ilk sıraya yerleşen MI5'ın Başkanı Andrew Parker, yaptığı açıklamada, "Çeşitlilik, MI5 için hayati önem taşıyor" dedi.

Sıralamada MI5'ı, ülkenin önde gelen bankalarından Lloyds ve Galler Ulusal Meclisi izledi.

İngiltere Başbakanlığı, geçen Kasım ayında yaptığı duyuruda, artan terör, siber saldırılar ve diğer küresel risklere karşı İngiltere'nin iç istihbarat servisi MI5, dış istihbarat servisi MI6 ve Dijital İletişim ve İstihbarat Kurumu (GCHQ) kadrosunda yüzde 15'lik bir artış anlamına gelecek bin 900 yeni personel istihdam edileceği bildirmişti.

(AA) İnci Gündağ

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SPOR TOTO SÜPER LİG
Tür seçiniz:
E-GAZETE
ARŞİV
banner4