banner3

19 Mart 2024 Salı

Veyis Güngör'den yeni bir kitap: Avrupa Türkleri Üzerine Düşünceler.

Mehmet Baş dualarla anıldı

Kanal Avrupa TV’nin sevilen yüzü gazeteci Mehmet Baş vefatının sene-i devriyesinde dualar ile anıldı.

11 Mart 2022 Cuma 18:23
Mehmet Baş dualarla anıldı
 İntertürk- Melle


Asrın salgını korona virüsü atlattıktan üç ay sonra ani bir kalp krizi sonucu 3 Mart 2021 tarihinde hayatını kaybeden Kanal Avrupa TV’nin sevilen yüzü gazeteci Mehmet Baş vefatının sene-i devriyesinde dualar ile anıldı.

DİTİB Melle Mimar Sinan Camii’de gerçekleşen mevlid programına merhumun aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda dostu ve sevenleri katıldı. 1978 senesinde Mehmet Baş’ın da kurucular arasında yer aldığı ve daha sonraları kendisinin başkanlığı döneminde onun imzasıyla Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB)’e devredilen camiide okunan mevlid programına çevre cami derneklerinden de cemaat ve din görevlileri katıldı.

Kanal Avrupa TV’nin gülen yüzü Mehmet Baş için duaların okunduğu mevlid programında ayrıca Hannover, Braunschweig, Bielefeld, Ahlen, Sendenhorst, Unna, Soest, Osnabrück gibi şehirlerden de bir çok sivil toplum kuruluşu yöneticileri, basın mensupları ve iş adamları hazır bulundu. Bayanların da katılım gösterdiği programda hatmi şerifler okunarak merhuma dualar edildi. Korona tedbirleri kapsamında gerçekleşen mevlid merasimine yaklaşık 300 kişi geldi. Mevlid-i Şerif programı yemek ikramı sonrası son buldu.
Anahtar Kelimeler: Mehmet Baş Kanal Avrupa

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SPOR TOTO SÜPER LİG
Tür seçiniz:
E-GAZETE
ARŞİV
banner4