banner3

27 Nisan 2024 Cumartesi

Almanya Filistin’e yardımlara tekrar başlıyor

Efsane Dönüyor: İntertürk 1 Ocak'ta Tekrar Yayında

Köln ve çevresinin efsane gazetesi İntertürk halktan ve iş adamlarımızdan gelen yoğun talep üzerine tekrar yayınlanmaya başlanıyor.

08 Aralık 2015 Salı 14:46
Efsane Dönüyor: İntertürk 1 Ocak'ta Tekrar Yayında
 1989 yılından beri Köln ve çevresindeki vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza hizmet veren İntertürk Gazetesi, çevredeki vatandaşlarımızdan ve iş adamlarımızdan gelen yoğun istek üzerine tekrar yayın hayatına giriyor.

1 Ocak 2016 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlanacak gazetenin dağıtımı öncelikle Köln ve çevresinde yapılacak. Dünya, Avrupa, Türkiye haberleri yanında çevreden cemiyet ve iş dünyasına ait haberlerin verileceği gazetede kültür, eğitim, siyaset, sağlık, gençlik, kadın dünyası gibi değişik alanlarda fıkra, makale ve özel araştırmalar da yer alacak.

Genel yönetimi Cemil Turan Kantar tarafından yürütülecek gazete, ilan servisi ile de Köln ve çevresindeki iş dünyasına ayna tutacak. Gazetenin ilan servisi Emre Okuşçuk tarafından yönetilecek.

İntertürk'ün yayın hayatına ara vermesinin ardından Köln ve çevresinde önemli bir boşluk doğduğuna ve bu dönemde yayın hayatına giren çeşitli yayın organlarının bu boşluğu dolduramadığına dikkat çeken okuyucular, gazetenin tekrar yayın hayatına başlamasını duymakla memnun olduklarını ifade ettiler. 

Sadece yayın organı olarak değil internet sitesi olarak da hizmet verecek intertürk, başta promosyon olmak üzere değişik alanlarda da faaliyet gösterecek. Köln ve çevresindeki insanlarımızın sözcüsü olma görevini eskisi gibi sürdüreceklerini ifade eden Cemil Turan Kantar, okuyucuların kendilerine bağladıkları ümitleri boşa çıkarmayacaklarını söyledi. 
Anahtar Kelimeler: KölnIntertürkEfsane

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SPOR TOTO SÜPER LİG
Tür seçiniz:
E-GAZETE
ARŞİV
banner4