banner3

19 Mart 2024 Salı

Veyis Güngör'den yeni bir kitap: Avrupa Türkleri Üzerine Düşünceler.

Eski Bakandan Türkiye düşmanlığı

Eski Bakan ve protestan papaz Steffen Reiche‘den Türkiye’ye seyahat edenlere sitem

06 Nisan 2018 Cuma 14:43
 Eski Bakandan Türkiye düşmanlığı
 


intertürk-köln

Berlin’de protestan papazı olarak görev yapan, eski Sosyal Demokrat Parti (SPD) milletvekili ve Brandenburg Eyaletinde bakanlık yapan Steffen Reiche (57), Alman vatandaşlarından otoriter hükümdarlara ve insan hakları ihlallerine karşı tavır almalarını istedi.


Alman „Deutschlandfunk“ Radyosuna konuşan papaz Reiche, Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetine rağmen „Türkiye’ye seyehat için çok ucuz fiyatları değerlendirenleri“ eleştirdi.


Papaz Reiche, futbolcu ve futbolseverlerin 
Rus Devlet Başkanı Wladimir Putin’e karşı da tepkilerini göstermelerini ve Rusya’da düzenlenecek olan Dünya Futbol Şampiyonasına katılmamalarını beklediğini de dile getirdi.


SPD’li eski siyasetçi Steffen Reiche, „Londra’da olup bitenlerden, Putin’in son yıllarda Ukrayna’da yaptıklarından sonra ama özellikle de Putin’in Suriye’de yaptıklarından sonra orada Dünya Futbol Şampiyonası yapmamalıyız”, dedi.


Reiche, Putin’i şu an görevde olan „en büyük haydutlardan biri“ olarak adlandırdı. Eski bakan, Putin’in Avrupa’nın savaş sonrası düzenini bozduğunu ve Trump’dan daha zekî, daha hesaplayıcı, daha acımasız ve daha güçlü olduğu için, daha da tehlikeli olduğunu söyledi.

yb

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
SPOR TOTO SÜPER LİG
Tür seçiniz:
E-GAZETE
ARŞİV
banner4